Розпочала роботу комісія з проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади директора Прилуцького МБК

01 серпня 2022

01 серпня в сесійній залі Прилуцької міської ради відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Прилуцького міського Будинку культури.

Катерина Мовчан, начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради, яка рішенням виконавчого комітету міської ради від 19 липня 2022 року №137 «Про затвердження персонального складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Прилуцького міського Будинку культури» призначена секретарем конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури, відкрила засідання та ознайомила з порядком денним, яким було передбачено три питання:

1. Про обрання голови конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури.

2. Про розгляд документів, поданих кандидатом на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури.

3. Про визначення дати другого засідання комісії.

За результатами засідання обрано головою конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури - Людмилу Зубко, директора міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти;

Члени комісії ухвалили рішення визнати документи, подані Дубовиком Олександром Олександровичем, такими, що відповідають кваліфікаційним вимогам та допустити Дубовика О.О. до участі в конкурсі на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури.

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури вирішено провести 8 серпня 2022 року о 15:00 у сесійній залі міської ради. Також члени комісії визначились із регламентом наступного засідання.

Переглядів:145