Нарада міського голови із керівниками освітніх закладів міста

08 серпня 2022

Сьогодні міський голова Ольга Попенко провела нараду із директорами закладів освіти міста, на якій підняте нагальне питання підготовки закладів освіти міста до початку нового 2022-2023 навчального року в умовах військового стану. Зокрема, обговорювалося питання приведення фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти в готовність.

У нараді взяли участь міський голова Ольга Попенко, заступники міського голови, начальник управління освіти міської ради Олександр Правосуд, його заступник Валентина Ходюк, радник міського голови Тетяна Пахомова та директори закладів освіти міста.

Найголовніше — це безпека дітей при підготовці закладів до навчального 2022/23 року. У захисних спорудах мають бути: тепло, світло, вентиляція, вода та все для комфортного перебування під час тривалої повітряної тривоги.

У разі початку навчального року в очній або змішаній формі навчання заклади освіти повинні створити безпечні умови для проведення освітнього процесу — наголосила міський голова Ольга Попенко.

Переглядів:149