На засіданні виконавчого комітету міськради ухвалені відповідні рішення

09 серпня 2022

Сьогодні заступник міського голови Олександр Сивенко провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 12 питань порядку денного, зокрема, унесені зміни до міської цільової Програми на 2021-2025 роки «Розвиток цивільного захисту м.Прилуки».

Виконавчий комітет розглянув питання «Про створення добровільного формування цивільного захисту Прилуцької міської територіальної громади Чернігівської області» та затвердив Положення про нього.

На розгляд членів виконавчого комітету внесене питання «Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Стабілізація діяльності КП комбінат шкільного харчування «Шкільний», у яку внесли зміни на цей рік — звітувала з даного питання директор підприємства Наталія Бублик.

«Про відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води» доповів начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов.

Начальник відділу комунальної власності міської ради, Олена Яценко проінформувала з питань порядку денного: «Про утворення постійно діючої комісії з питань визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у новому складі» та «Про утворення комісії з питань включення в додаткові списки громадян, які мають право на одержання приватизаційних паперів, у новому складі».

З питання про нагородження до Дня молоді доповів начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

У ході засідання присутні заслухали проекти рішень «Про виділення коштів для преміювання» та «Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги» з даних питань інформувала заступник начальника управління  начальник бюджетного відділу фінансового управління міської ради Тетяна Костецька.

Члени виконавчого комітету розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

Переглядів:145