Члени Громадської ради погодили вартість проїзду на міських автобусних маршрутах

16 серпня 2022

У сесійній залі міської ради 16 серпня відбулося десяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

У засіданні взяли участь 22 члени Громадської ради, перевізники міських автобусних маршрутів загального користування та посадовці міської ради.

З питання “Про погодження нової вартості проїзду на міських автобусних маршрутах м.Прилуки” доповів Сивенко Олександр Іванович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Після численних виступів та дискусій, як перевізників так і членів консультативно-дорадчого органу, Громадська рада ухвалила рішення рекомендувати виконавчому комітету Прилуцької міської ради встановити тариф на перевезення пасажирів у м.Прилуки в автобусах, що працюють на міських автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі, у розмірі 15,00 грн., для пільгових категорій населення у розмірі 10,00 грн.

При розгляді питання «Різне» члени Громадської ради порушували питання непрацюючих світлофорів по місту, обрізки дерев, ремонту приміщень комунальної власності та інші. Марина Паянок, член Громадської ради від ГО «Всеукраїнська асоціація підприємців та споживачів» звернулася до всіх присутніх з ініціативою з нагоди святкування Дня Державно Прапора України та Дня Незалежності прикрасити  місто прапорами України, а саме прикрасти свої помешкання, офіси, установи, авто та інш. прапорами.

Члени Громадської ради підтримали пропозицію колеги, адже нація починається із кожного з нас. За допомогою національного прапора ми можемо разом висловити свій патріотизм та єдність.

Переглядів:164