23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня 2022

Державний прапор є символом країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної України, за наш найдорожчий символ і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із російським агресором.

23 серпня на майданчику біля міської ради зібралися містяни з нагоди Дня Державного Прапора України.

 

Почесне право підняти Державний Прапор України отримали міський голова Ольга Попенко та військовий Збройних Сил України, молодший офіцер, старший інженер технолог відділу регламенту та ремонту військової частини А-4245, старший лейтенант Владислав Фегер.

Червоно-чорнй прапор визвольного руху, прапор боротьби українського народу за свою незалежність, підняли учасники Революції Гідності, громадські діячі Ольга Костюк та Віктор Погуляй.

Почесне право підняти прапор нашого міста надано молодшому офіцеру, інженеру відділу консервації військової частини А - 4245, старшому лейтенанту - Сергію Бадло та членкині Молодіжної ради при Прилуцькій міській раді, студентці Прилуцького медичного коледжу Катерині Скрипці.

Сьогодні День Державного Прапора України, а вже завтра ми будем святкувати День незалежності України. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, терпіння, толерантність. Боляче про це говорити у святкові дні, але за свободу та цілісність Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя. Але ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держав. У країні настане мир і працелюбний народ України поліпшить своє життя у власній державі. Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки. Будьмо згуртованими і небайдужими на цьому шляху. Усе буде Україна!


 

Переглядів:146