Шановні прилучани!

24 серпня 2022

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого національного свята нашої держави – Дня незалежності України!

У ці дні 2022 року ми відзначаємо 31-шу річницю Незалежності, але попри те, наша боротьба за незалежність, яку розпочали покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, ще не завершена. Незавершена тому, що триває війна і за свободу Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя. Ми обов’язково здолаємо цю рашистську нечисть, а тернистий шлях до перемоги, тільки зміцнить суверенітет та незалежність нашої держави.

Упевнена, що разом, завдяки Збройним Силам України, Територіальним формуванням, волонтерам та всім тим хто вболіває за нашу державу, ми подолаємо всі труднощі та негаразди.

Вірю, що вже скоро в Україні настане мир і працелюбний народ України відбудує свою країну. Тому від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Будьмо згуртованими і небайдужими на цьому шляху.

У цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому і як найскорішого повернення захисників та захисниць до рідних домівок.

Бажаю усім нам миру та Божої благодаті.

З Днем незалежності!

Слава Україні!

 

З повагою міський голова

Ольга ПОПЕНКО


 

Переглядів:88