Робочий тиждень розпочався з апаратної наради

05 вересня 2022

05 вересня робочий тиждень розпочався з апаратної наради міського голови Ольги Попенко з заступниками міського голови, начальниками управлінь та відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери та представником Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

У ході роботи начальник управління освіти міської ради Олександр Правосуд проінформував з питання Про початок нового 2022-2023 навчального року в закладах освіти міста Прилуки, наголосивши, що початок навчального 2022-2023 року надзвичайно складний, але основним в освіті був і залишається освітній процес.

Про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м.Прилуки доповів заступник міського голови Олександр Сивенко, який зазначив, що відповідно до рішення виконавчого комітету від 20.10.2020 №283 мережа міських автобусних маршрутів загального користування м. Прилуки де-юре становить 29 маршрутів, на яких передбачено 43 автобуси різної пасажиромісткості. Але де-факто перевезення до війни постійно здійснювалося на 19 маршрутах 30 автобусами, що належать 10 перевізникам. Чому така розбіжність? Тому що перевізники, при проведенні конкурсів (проводилися 3-4 рази на рік) не виявляють бажання «брати» дані маршрути, пояснюючи це їх наперед плановою збитковістю.

Про роботу закладів культури міста Прилуки під час воєнного стану проінформувала начальник відділу культури і туризму міської ради Катерина Мовчан. Очільник культури акцентувала увагу присутніх, що відділ культури і туризму Прилуцької міської ради поряд зі своїми основними обов’язками, які виконувались у штатному режимі, в умовах воєнного стану, спільно з закладами культури здійснювали заходи, які мали на меті згуртувати мешканців громади у єдиному пориві - дати відсіч ворогу, підтримати Збройні Сили України, розвінчати міфи російської пропаганди зокрема, поширювався перелік офіційних джерел для здобуття актуальної інформації.

Також в ході роботи заступник міського голови Володимир Мазуренко проінформував присутніх з питання Про роботу з боржниками, проведену за надані послуги комунальними підприємствами «Прилукитепловодопостачання», «Прилукижитлобуд» та «Послуга». Керівники комунальних підприємств міста в свою чкергу доповіли про стан справ у відповідних галузях у розрізі міста Прилуки.

За результатами проведеної наради міський голова Ольга Попенко дала ряд доручень керівникам вілповідних служб.

Переглядів:148