Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

06 вересня 2022

Міський голова Ольга Попенко 06 вересня провела чергове засідання виконавчого комітету.

У ході засідання директор Прилуцької міськорайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Лариса Татарченко, проінформувла з питання “Про затвердження Прогами організації та проведення громадських робіт для незайнятого населення м. Прилуки на 2022 рік (у період воєнного стану).

Керівник зазаначила, що метою програми є залучення максимально широкого кола незайнятих мешканців м. Прилуки до участі у виконанні громадських робіт, що дозволить шляхом матеріальної підтримки і адаптації до трудової діяльності безробітних в умовах воєнного стану знизити соціальну напругу та ліквідувати наслідки військової агресії Російської Федерації. Також Лариса Татарченко надала перелік підприємств, організацій, установ, на яких планується організувати громадські роботи для безробітних:

- Комунальне підприємство «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради Чернігівської області;
- Комунальне підприємство «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області;
- Комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Прилуцької міської ради Чернігівської області;
- Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради;
- Управління освіти Прилуцької міської ради;
- Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцька центральна міська лікарня»;
- Комунальне некомерційне підприємство «Прилуцька  міська дитяча лікарня».

Про затвердження рішення місцевої комісії з використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, доповіла Світлана Юрченко заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради.

 

Олександр Сивенко заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради представив на розгляд проєкт рішення “Про розірвання договору на перевезення пасажирів”. Заслухавши посадовця члени виконкому ухвалили рішення, у зв’язку з не виконанням перевізником Луцаєм В.В. зобовязнь, розірвати договір від 22.12.2021 №2 на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування №14 «Дослідна - Івушка» між виконавчим комітетом міської ради та ФОП Луцаєм Володимиром Васильовичем.

Члени виконкому розглянули усі питання порядку денного чергового засідання виконавчого комітету та ухвалили відповідні рішення.


 

Переглядів:130