Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

02 листопада 2022

02 листопада міський голова Ольга Попенко провела засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто низку питань, зокрема, начальник відділення призову Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Шматко повідомив «Про проведення у січні-березні 2023 року приписки громадян України 2006 року народження до призовної дільниці».

У ході засідання схвалено та затверджено ряд цільових програм, а саме: міську цільову Програму «Стабілізація діяльності КП комбінат шкільного харчування «Шкільний» на 2022 рік» зі змінами» - доповіла директор підприємства Наталія Бублик.

Міську цільову Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради на 2022 рік», - доповіла начальник комунального підприємства «Прилукижитлобуд», Людмила Голік.

Також внесли зміни до існуючої міської цільової Програми «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед територіальною громадою міста Прилуки на 2020-2022 роки», з даного питання проінформував начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

«Про відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води» повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради, Олег Созінов.

Начальник відділу комунальної власності міської ради Олена Яценко доповіла з питання «Про передачу майна».

Також виконавчий комітет розглянув і фінансові питання, з яких проінформувала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Члени виконкому розглянули й інші питання, з усіх питань порядку денного виконавчий комітет ухвалив відповідні рішення.

Переглядів:137