Шановні працівники культури!

09 листопада 2022

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Це свято тих, хто за покликанням серця присвятив себе, своє дозвілля мистецтву, для кого творчість, духовність та національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.
Прилуки віддавна закріпили за собою славу міста мистецьких конкурсів і фестивалів, збираючи на своїй землі представників багатьох регіонів України та інших держав. Прилучани заслужено пишаються провідними художніми колективами й митцями, які уславлюють рідну землю.

Завдяки вам – справжнім подвижникам своєї справи- культура міста як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами та самобутніми надбаннями.

Усім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та великого людського щастя, вдячності глядачів та пошановувачів сценічного мистецтва.

Зичимо вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і успішних культурних проектів.

Миру усім нам. Слава Україні!

 

З повагою

Міський голова Ольга Попенко

 


 

Переглядів:89