Від навичок до швейної майстерності та гарантованої роботи

14 листопада 2022

Такий шлях пропонує безробітним Чернігівщини служба зайнятості. Професія швачки є актуальною і постійно затребуваною на ринку праці області. Людям, які володіють цією професією, нескладно знайти роботу й за межами регіону, адже професіонали цієї галузі можуть працювати на фабриках, в невеликих приватних фірмах, ательє, ремонтних майстернях, а також займатися власною справою, шиючи на замовлення клієнтів.

Оволодіти швейною майстерністю сьогодні можна у короткий термін, та ще й безкоштовно - за сприяння служби зайнятості. Навчання безробітних організовують прямо на виробничих майданчиках. Наразі 9 жінок вчаться на швейному виробництві у Тупичеві, що на Городнянщині, де їм гарантовані й робочі місця.

Курси цільового призначення на виробництві розпочалися 8 листопада й триватимуть два тижні. Премудрості професії підопічні служби зайнятості опановують під керівництвом досвідченого викладача Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.

З питань професійного навчання звертайтеся за телефоном (0462)77-90-31 чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

#роботазброяперемога #працюйпідтримуйЗСУ

Переглядів:82