«Ті хто наближають перемогу»

05 грудня 2022

5 грудня у всьому світі відмічають День волонтера. В історії людства навряд чи знайдеться суспільство, якому не були б притаманні ідеї добровільної та безкорисливої допомоги. І завжди знаходились люди, для яких самореалізація, самоудосконалення були можливі лише через працю на благо інших. Волонтер – це не професія, волонтер – це покликання! У час коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, саме їх активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

Напередодні Дня волонтера у виставковій залі Прилуцького краєзнавчого музею імені В.І.Маслова відбулась інформаційна година «Ті хто наближають перемогу». Завідуюча філіалу Прилуцького краєзнавчого музею – Іващенко Тетяна Олексіївна ознайомила студентів Прилуцького фахового медичного коледжу з історією виникнення свята та волонтерського руху в Україні.

Гості заходу: голова ГО «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ», командир добровольчого формування територіальної оборони Прилук, волонтер – Олександр Дуденок, студент ІІІ курсу Прилуцького агроколеджу – Андрій Варшавський розповіли присутнім про волонтерський шлях та про свій внесок у наближення перемоги.

Учасники заходу мали можливість переглянути відео, поділитися розповідями про свої добрі справи на ниві волонтерства.

Велике починається з малого!

Усе буде Україна!

Переглядів:81