Відбувся виконком міськради

24 січня 2023

 

Сьогодні міський голова Ольга Попенко провела засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, на якому розглянули питання порядку денного чергове засідання, зокрема: «Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 12 липня 2022 року №125 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2022-2023 навчальному році», з даного питання проінформувала в.о.начальника управління освіти міської ради Тетяна Гуляєва.

Тетяна Шкуренко – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради доповіла «Про заходи щодо протидії поширенню пияцтва, алкоголізму та наркоманії серед населення міста».

З питання «Про роботу комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки у 2022 році та затвердження плану перевірок на 2023 рік» інформував головний спеціаліст, уповноважений з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами міської ради Сергій Чміль.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер міської ради Інна Яценко повідомила «Про внесення змін до складу комісії по визначенню розміру премії посадовим особам міської ради та робітникам, зайнятим обслуговуванням органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів».

З питання «Про передачу генератора» інформувала начальник відділу комунальної власності міської ради Олена Яценко, який надійшов до міста 12 січня як гуманітарна допомога для потреб м. Прилуки, зокрема КП «Прилукитепловодопостачання», завдяки керівництву Чернігівської обласної військової адміністрації та данській компанії «ROCKWOOL». Генератор стане у нагоді для стабільної роботи об’єкту критичної інфраструктури, у разі відключення електропостачання.

Члени виконкому розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалили відповідні рішення.

Переглядів:87