Міський голова провела особистий прийом громадян

08 лютого 2023

Міський голова Ольга Попенко 08 лютого 2023 року провела особистий прийом громадян.

На прийомі були присутні: начальник юридичного відділу міської ради Валентина Горбач, радник міського голови Тетяна Пахомова, в.о. начальника управління освіти міської ради Тетяна Гуляєва, начальник комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Людмила Голік та посадові особи міської ради, до повноважень яких відноситься вирішення питань, порушених у зверненнях громадян.

На прийом звернулося 20 мешканців міста, зареєстровано 4 усних звернення, з них 2 колективних.

Батьки вихованців дошкільного дитячого закладу № 28 звернулися щодо вирішення питання роботи пункту незламності та плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах. Батьки учнів ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 порушили питання щодо будівництва захисної споруди на території закладу та організації очного навчання для старшокласників. Також громадяни звернулися з питань ремонту мереж водопостачання у багатоквартирному житловому будинку по вул. Земській, 15 та нарахування плати за житлово-комунальні послуги.

За результатами розгляду на 3 звернення надано роз’яснення під час особистого прийому, 1 звернення направлено для виконання до КП «Прилукижитлобуд».

Про результати розгляду звернення заявника буде проінформовано у визначений законодавством термін.

 

 

Начальник відділу звернень громадян міської ради Л.П. Пашук

Переглядів:86