Інститут Військово-Морських Сил “Одеська морська академія” розпочав вступну кампанію на 2023/24 навчальний рік

08 березня 2023

 
Інститут Військово-Морських Сил – сучасний міжвидовий вищий військовий заклад освіти, єдиний заклад України, який здійснює підготовку офіцерів для Збройних Сил та інших військових формувань Сил оборони України та готує фахівців для ВМС ЗС України!

У 2014 році, внаслідок окупації та анексії Російською Федерацією Автономної Республіки Крим та міста Севастополя єдиний в Україні військово-морський вищий навчальний заклад – Академію Військово – Морських Сил імені П.С.Нахімова було передислоковано до міста Одеси та переформовано в Інститут Військово-Морських Сил.

Інститут ВМС – як потужний комплекс підготовки і виховання еліти українського війська, розпочала вступну кампанію.

Кількість охочих отримати військову освіту та офіцерське звання в стінах Інституту Військово-Морських Сил з кожним роком зростає. У 2022 рік охочих вступників на одне місце було три особи. На навчання аспектів військової служби Інститут Військово-Морських Сил набирає й дівчат.

Курсанти Інституту Військово-Морських Сил забезпечуються проживанням, харчуванням, формою одягу та грошовим забезпеченням.

Охочі дізнатися більше про Інститут Військово-Морських Сил можуть перейти на офіційний сайт https://ivms.mil.gov.ua/vstupnyku/ або ж офіційну сторінку фейсбук https://www.facebook.com/onma.navy/

Контакти інституту ВМС:

Адреса: 65029, м. Одеса, вул. Градоначальницька, 20, навчальний корпус №5

Контактні телефони: 093-430-57-36.

Час роботи: 09:00 – 17:00

E-mail приймальної комісії: [email protected]

Переглядів:116