Сьогодні в Україні йде війна – війна технологій, артилерії, аеророзвідки!

01 березня 2023

"Якщо ти хоча б один день не побув на позиціях, на лінії зіткнення – ти вже відстав від війни." – командир Криворізької окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Юрій Сіньковский.

💬 У лютому 2022 в штаті одного з батальйонів наявних було менше ніж 50 осіб. А вже наступного після широкомасштабного вторгнення ранку батальйон був сформований повністю, це було вже понад 500 осіб. Ми отримали зброю й одразу зайняли позиції для утримання напрямків біля Кривого Рогу.

💬 Перші бойові зіткнення відбувалися в районі Шестерні, і надалі вже наші підрозділи визволяли південний напрямок. Це й Архангельське, де наші хлопці дуже чудово себе показали. У Підгірному ми створили мобільні штурмові групи та допомагали десантникам, які потрапили в засідку. Ми взяли удар на себе, щоб вони змогли відійти.

💬 Усі війни різні. Ця війна – війна технологій, артилерії, аеророзвідки. Але в усіх війнах є головне - це моральний дух людей. Тому своїх офіцерів я вчу, щоб в кожному підлеглому вони бачили не лише солдата, а перш за все особистість. Бійці відчувають це, вони відчувають турботу командирів. У мене нема жодного, кого примусово притягнули в підрозділ, весь склад – добровольці, які прийшли до мене за зовом серця. Вони знають, що вони захищають, від кого і заради чого.

#2022БитваЗаУкраїну #2022FightForUkraine

#нескорені

За матеріалами, наданими службою зв'язків з громадськісю Сил територіальної оборони ЗСУ

Переглядів:194