Громадська рада працює!

28 лютого 2023


У сесійній залі міської ради 28 лютого відбулося дванадцяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради. У ході засідання розглянули низку питань порядку денного.

Розглянуто питання - «Про організацію перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування м. Прилуки», з якого доповів заступник міського голови Олександр Сивенко.

Члени ГР обговорили та ухвалили дорадче рішення, на період військового стану, затвердити тимчасовий пільговий тариф в міських автобусах загального користування для дітей шкільного віку у сумі 5 грн.

Начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян відповідно до Положень повідомив про необхідність делегування представників Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради до складу комісій з питань присвоєння Почесної відзнаки Прилуцької міської ради «Звання «Почесний громадянин міста Прилуки» та «Знак міської ради «Честь і Слава». Члени Громадської ради надали свої пропозиції та ухвалили кандидатури до зазначених комісій.

Також члени Громадської ради заслухали заступника міського голови Тетяну Шкуренко з питання «Про реалізацію напрямків освітньої реформи в м.Прилуки».

Переглядів:105