Консультування молодого педагога

17 березня 2023

17.03.2023 року консультантом КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Тетяною Зубко проведено консультування молодого інструктора з фізичної культури закладу дошкільної освіти № 19 Іващенко Марини.

У рамках педагогічного шефства консультант проінформувала педагога стосовно проведення медико-педагогічного контролю (МПК) занять з фізкультури в закладах дошкільної освіти. В розмові Тетяна Зубко акцентувала увагу молодого фізінструктора на алгоритмі проведення МПК; разом обговорили основні показники продуктивності заняття; з’ясували, що МПК допоможе визначити результат педагогічного впливу на фізичний розвиток дітей та буде сприяти оптимізації рухової активності та забезпеченню оздоровлення дітей.

Марина отримала відповіді на актуальні для неї питання: планування фізкультурних свят та розваг для дітей. Розглянувши основні вимоги до організації масових заходів (свят, розваг, днів здоров’я), молодий фахівець отримала глибокі знання, які забезпечать конкурентоспроможність в його професійній діяльності.

Консультативно-методична допомога та наставництво молодого педагога мало на меті стимулювати ініціативність та творче начало молодого педагога, сформувати професійні компетентності та високий результат особистої практичної діяльності, спонукали до самоосвіти.

Переглядів:75