Усі охочі можуть взяти участь у онлайн-вебінарі

27 березня 2023

Запрошуємо керівників, представників бізнесу та всіх зацікавлених на вебінар «Особливості законодавства під час розповсюдження продукції та надання послуг», який відбудеться 30 березня об 11:00 на  платформі Zoom.

Посилання на захід:

https://us05web.zoom.us/j/84035837913?pwd=Y3pFdmFDZXRjTVNkaG5ueUt2ZCt0Zz09

Вебінар організований Регіональним Фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області.

Програма заходу:

Час виступу

Спікер

11:00 – 11:05

Відкриття заходу

Марія ФІНЮК – в. о. Генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»

11:05 – 11:20

Інновації в законодавстві про державний ринковий нагляд. Угода АСАА

Юлія ПРОКОПЕНКО – заступник начальника Управління – начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

11:20 – 11:35

Особливості реклами лікарських засобів та зброї

Валентина ІГНАТЕНКО – головний спеціаліст сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового та пробірного законодавства Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

11:35 – 11:50

Актуальні питання у сфері житлово-комунального послуг у період військового стану

Андрій ШМАЙ – головний спеціаліст відділу контролю за регульованими цінами Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

 

Переглядів:86