Депутати зібралися на позачергову сесію міськради

03 квітня 2023

Тридцять шоста (позачергова) сесія міської ради восьмого скликання відбулася зранку 03 квітня, на яку зареєструвалися 20 депутатів із 34 обраних.

На розгляд депутатського корпусу вносилися питання харчування дітей в дошкільних і шкільних закладах освіти й перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування, а саме лише сім питань порядку денного:

1. Про внесення змін до рішення Прилуцької міської ради (16 (позачергова) сесія 8 скликання) від 6 березня 2022 року №9 “Про встановлення вартості безоплатного гарячого харчування в закладах дошкільної, загальної середньої освіти м. Прилуки на 2022 рік”.

2. Про встановлення вартості безоплатного гарячого харчування в закладах дошкільної, загальної середньої освіти м. Прилуки на 2023 рік.

3. Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та дітей у закладах дошкільної освіти міста у 2023 році.

4. Про організацію освітнього процесу в закладах дошкільної освіти на період воєнного стану.

5. Про затвердження міської цільової Програми “Харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти міста у 2023 році”.

6. Про затвердження міської цільової Програми “Звільнення від батьківської плати за харчування дітей із сімей учасників бойових дій, дітей із сімей загиблих або таких, які пропали безвісти Захисників і Захисниць на 2023 рік”.

7. Про затвердження міської цільової Програми “Забезпечення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування на 2023 рік”.

Депутати одноголосно ухвалили всі питання порядку денного пленарного засідання позачергової сесії міської ради.

Переглядів:164