Чистота в місті залежить від кожного з нас!

11 квітня 2023

Сьогодні за участі міського голови Ольги Попенко працювала робоча група із організації проведення всеукраїнської акції з благоустрою “За чисте довкілля” та Дня благоустрою території м.Прилуки, яка утворена розпорядженням міського голови №74р від 05 квітня 2023 року.

У ході засідання слухалося питання проведення весняного місячника із благоустрою та санітарної очистки міста, про що проінформував заступник міського голови Володимир Мазуренко.

До складу робочої групи ввійшли керівники комунальних підприємств міста, спеціалісти житлово-комунального господарства, відділу санітарно-екологічного контролю міської ради, представники управління освіти, Держпродспоживслужби та Національної поліції.

Члени робочої групи розробили план заходів проведення місячника комунальними підприємствами й установами міської ради та підприємствами і організаціями міста.

Особливу увагу було звернено на прибирання прибудинкових територій приватного сектору та дотриманням Правил благоустрою мешканцями Прилук.

Шановні містяни! Будьте дбайливими господарями у своєму домі! Пам'ятайте, що наше місто — це наш спільний дім і чистота в ньому залежить не лише від організації роботи комунальних служб, а в першу чергу від кожного з нас. Дбайте і бережіть рідне місто!

Переглядів:93