Міський голова провела засідання виконавчого комітету міськради

27 червня 2023

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, у ході якого розглянуті питання порядку денного:

«Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2023-2024 навчальному році» з даного питання доповіла в.о.начальника управління освіти міської ради Тетяна Гуляєва.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова проінформувала членів виконавчого комітету «Про план роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради на ІІІ квартал 2023 року».

«Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства телекомпанії «Прилуки» Прилуцької міської ради за І квартал 2023 року» доповіла директор підприємства Ірина Павлютіна.

«Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 05 листопада 2019 року №396 «Про затвердження плану дій з реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання в м.Прилуки на 2020-2025 роки» проінформував головний спеціаліст відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради Руслан Мосціпан.

Члени виконавчого комітету не підтримали питання «Про погодження інвестиційної програми комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради з централізованого водопостачання та водовідведення на 2023-2024 роки», з даного питання доповів директор підприємства Андрій Гавриш.

«Про списання майна» інформувала головний спеціаліст відділу комунальної власності міської ради Тетяна Полив’яна.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Мазуренко доповів з питань: «Про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів у місті Прилуки» та «Про відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води».

«Про затвердження Положення про субланку Прилуцької міської територіальної громади ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Прилуцького району Чернігівської області» проінформувала головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Алла Одокієнко.

З питання «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування» доповів Олександр Сивенко – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона проінформувала з питань «Про виділення коштів за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради» та «Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради».

«Про розміщення зовнішньої реклами» інформував начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

Члени виконавчого комітету розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

Переглядів:93