Шановні прилучани!

28 червня 2023

Вітаю з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України!

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Цьогорічний День Конституції важливий для нас як ніколи. Ми зустрічаємо його на тлі кровопролитної війни за свою незалежність, гостро усвідомлюючи значення таких прописаних у нашому Основному законі термінів, як «право на життя» і «територіальна цілісність».

День Конституції — ще один привід усвідомити, за що ми боремось і який наш курс. Ми переконані: наша перемога невідворотна, адже процес українського державотворення дедалі міцнішає, бо в його основі — гідність і громадянська відповідальність усіх українців.

Наші Збройні Сили України, кожен українець, кожен громадянин України став на захист держави і її Конституції. Ми зрозуміли, що маємо, що можемо втратити і що ніколи не дамо у нас забрати – Основний Закон, який гарантує нас як націю і суверенну державу!

Перемога буде за нами!

Усе буде Україна!

З повагою

міський голова Ольга Попенко

Переглядів:70