Робочий тиждень розпочався з апаратної наради

17 липня 2023

 

Міський голова Ольга Попенко сьогодні провела апаратну нараду із заступниками міського голови, начальниками управлінь та відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури, закладів соціальної сфери та представником Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

З питань мобілізації проінформував головний спеціаліст, уповноважений з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами міської ради Сергій Чміль.

 

«Про підготовку житлово-комунального господарства міста Прилуки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років» доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Мазуренко та керівники підприємств «Прилукитепловодопостачання» та «Прилукижитлобуд».

«Про організацію перевезень дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування м.Прилуки» проінформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

З питання «Про підсумки роботи робочої групи із перевірки приведення у відповідність для використання захисних споруд цивільного захисту (найпростіших укриттів)» доповів головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Андрій Бойченко.

Міський голова Ольга Попенко підвела підсумки наради та дала ряд доручень керівникам відповідних служб.

 
 
 

Переглядів:96