Міський голова Ольга Попенко провела чергове засідання виконкому

25 липня 2023

25 липня відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого розглянуті питання порядку денного, а саме: «Про план основних заходів з викладання предмета «Захист України» на 2023-2024 навчальний рік», з якого доповів начальник відділення призову Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Шматко.

«Про виконання плану роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради за ІІ квартал 2023 року» інформувала керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова.

Головний спеціаліст, уповноважений з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами міської ради Сергій Чміль проінформував «Про утворення комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки, у новому складі».

«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 07 грудня 2022 року №314 «Про постійно діючу комісію з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води у новому складі» доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Мазуренко.

З питань порядку денного «Про внесення змін до складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» та «Про зовнішню рекламу» проінформував начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

З фінансових питань доповіла начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Члени виконавчого комітету міськради заслухали доповідачів, розглянули всі внесені питання та ухвалили відповідні рішення.


Переглядів:104