Шановні педагоги, учні, студенти, батьки!

01 вересня 2023

Від усього серця вітаю вас із справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності – Днем знань, що приходить до нас разом із початком нового навчального року.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного юного громадянина, день, що дає можливість дорослим повернутися у свої найкращі роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у рідну альма-матер.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково бентежний і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.

Перед вами, молодими, відкрито всі дороги, і я глибоко вірю, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного й життєвого успіху.
Найщиріші слова подяки сьогодні - педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Здоров’я вам, терпіння та невичерпної наснаги.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії.

Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України!

Миру усім нам і найскорішої Перемоги!

Слава Україні!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:55