Виконком схвалив низку міських цільових програм міста

19 вересня 2023

19 вересня міський голова Ольга Попенко провела чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого розглянуто ряд питань.

З питання порядку денного «Про план роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради на ІV квартал 2023 року» інформувала керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова.

Члени виконавчого комітету заслухали низку проєктів міських цільових програм, а саме:

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Комплексна програма підтримки внутрішньо переміщених осіб у м.Прилуки на 2023-2024 роки».

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Надання медичних послуг дитячому населенню на 2023 рік» зі змінами.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Надання населенню вторинної медичної допомоги на 2023 рік» зі змінами.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми національно-патріотичного виховання в м.Прилуки на 2021-2025 роки зі змінами.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Впровадження системи вуличного відеоспостереження у м.Прилуки на 2023 рік».

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Житлово-комунальне господарство та організація благоустрою міста Прилуки у 2023 році» зі змінами.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Прилуцької міської ради Чернігівської області на 2023 рік».

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Розвиток цивільного захисту м.Прилуки на 2021-2025 роки» зі змінами.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Територіальна оборона м.Прилуки на 2022-2024 роки» зі змінами.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території міста Прилуки на 2023-2025 роки» зі змінами.

Усі програми будуть внесені на розгляд профільних депутатських комісій, з подальшим їх затвердженням на пленарному засіданні сесії міської ради.

У ході засідання затвердили звіти про виконання фінансових планів «Комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня» Прилуцької міської ради за ІІ квартал 2023 року», «Комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради за І півріччя 2023 року та внесли зміни до фінансового плану КП «Послуга» на 2023 рік.

Також «Про проведення Всеукраїнського відкритого фольклорного фестивалю «Співоче поле» доповіла начальник відділу культури і туризму міської ради Ірина Лещенко.

Члени виконкому заслухали й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалені відповідні рішення виконавчого комітету міської ради.

 

 

Переглядів:132