До відновлення Чернігівщини планує долучитися французька місія Expertise France

20 вересня 2023

Міський голова Ольга Попенко 19 вересня зустрілася з представниками французької агенції з міжнародного технічного співробітництва Expertise France.


У заході взяли участь посадовці міської ради, керівники закладів освіти, медицини, соцзахисту, директори комунальних закладів міста житлово-комунальної сфери.

Під час зустрічі спілкувалися на теми розвитку Прилук і чим може бути корисним майбутнє співробітництво. Презентовано французьку місію Expertise France та проєкт багатогалузевої технічної допомоги mAIDan Ukraine/Майдан Україна. Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Франції. Агенція тісно співпрацює з французькими державними установами та з Європейським Союзом. Їхні проєкти реалізуються за основними напрямками громадської діяльності в багатьох країнах світу, з метою задоволення потреб країн-партнерів, які бажають покращити державну політику, спрямовану на вирішення викликів.

З актуальних та нагальних питань охорони здоров’я, освіти, культури, транспорту, житлово-комунальних, соціального захисту та гуманітарних питань громади повідомили міський голова, профільні заступники міського голови та керівники відповідних закладів чи установ міста.

Переглядів:127