Відбулось засідання виконкому міськради

26 вересня 2023

 
 

Міський голова Ольга Попенко провела позачергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого заслухали питання порядку денного.

Про схвалення проєкту міської цільової Програми національно-патріотичного виховання в м.Прилуки на 2021-2025 роки зі змінами у частині щодо відкриття Алеї пам’яті Героїв на Центральній площі міста, з даного питання проінформувала начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Чабак.

«Про схвалення проєкту міської цільової Програми «Розвиток цивільного захисту м.Прилуки на 2021-2025 роки» зі змінами» доповів головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Андрій Бойченко. Який зазначив, що зміни в Програмі відбулися у частині резервування коштів для будівництва захисних споруд цивільного захисту протирадіаційних укриттів в м.Прилуки.

Для належного відзначення професійного й державного свят члени виконкому заслухали й питання «Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету міської ради» та «Про виділення коштів для виплати грошової винагороди до Почесної грамоти виконавчого комітету міської ради».

З усіх питань порядку денного ухвалені відповідні рішення виконавчого комітету міської ради.

 

Переглядів:71