Привітали освітян із нагоди професійного свята

29 вересня 2023

Традиційно День працівників освіти в Україні припадає на першу неділю жовтня. 2023 року це буде 1 число. Цього дня вітають з професійним святом не лише вчителів, але й усіх педагогів та працівників закладів освіти. Вчителі мають ще одне додаткове свято — Міжнародний день вчителя. Воно припадає на 5 жовтня і святкується в більшості країн світу.

Сьогодні в сесійній залі міської ради відбулися урочистості до Дня працівників освіти. Із професійним святом працівників привітала міський голова Ольга Попенко.


 
 

За високі здобутки у сфері освіти, за сумлінну самовіддану працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти нагородженo почесними грамотами міської ради та оголошено подяку Міністерства освіти і науки України Скибі Наталії Миколаївні — вчителю основ здоров’я Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 6 (Ліцей № 6) Прилуцької міської ради, за її сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді.

Можна гордо зазначити, що цього року Прилуцькі викладачі стали переможцями фахових конкурсів та проєктів різних рівнів. Шановні працівники освіти, ви представники еліти нашого міста, її опора, а результати вашої праці — надія і гордість країни.

 

Бажаємо вам нових здобутків, професійного завзяття, творчого натхнення, звершення планів, невичерпного оптимізму та наснаги в роботі!

Зі святом вас шановні освітяни!

Переглядів:128