Відбулась апаратна нарада міського голови

16 жовтня 2023

Міський голова Ольга Попенко провела нараду із заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь та відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, Прилуцького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та Прилуцького районного відділу Управління Служби безпеки України в Чернігівській області.

З питання «Про опалювальний сезон 2023-2024 років в місті Прилуки» доповіли керівники комунальних підприємств міськради «Прилукитепловодопостачання» та «Прилукижитлобуд».
На сьогодні підприємства повністю готові до початку опалювального сезону, а саме: підготовлені житлові багатоповерхові будинки, організації, установи. Також готові й котельні, об’єкти водопровідно-каналізаційного господарства, водопровідних та каналізаційних мереж, насосних станцій, очисних споруд, водозаборів.
25 вересня 2023 року складено Акт стану готовності теплового господарства КП «Прилукитепловодопостачання» до роботи в опалювальний період 2023/2024 років, який підписаний Старшим державним інспектором з енергетичного нагляду.
Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов проінформував «Про організацію робіт з благоустрою в місті Прилуки» за укладеними договорами з підрядниками.

Про використання коштів бюджету Прилуцької міської територіальної громади, передбачених міськими цільовими програмами «Підтримка Збройних Сил України на 2023 рік» зі змінами» та «Територіальна оборона м.Прилуки на 2022-2024 роки» зі змінами» доповіла начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради Інна Яценко.

«Про організацію навчально-виховного процесу в закладах освіти міста Прилуки в умовах воєнного стану» інформувала виконуюча обов’язки начальника управління освіти міської ради Тетяна Гуляєва.

 

 

Головний спеціаліст, уповноважений з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами міської ради Сергій Чміль проінформував щодо декларування посадових осіб та керівників, які підлягають відповідно до чинного законодавства до подання декларації.

Міський голова Ольга Попенко підвела підсумки наради та дала ряд доручень керівникам відповідних служб.

Переглядів:129