Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міськради

31 жовтня 2023

У сесійній залі міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради в ході якого розглянуто низку питань життєдіяльності міста.



Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 27 червня 2023 року № 145 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2023-2024 навчальному році» доповіла виконуюча обов’язки начальника управління освіти міської ради Тетяна Гуляєва.

Члени виконкому внесли зміни й схвалили проєкти міських цільових програм «Розвиток цивільного захисту м.Прилуки на 2021-2025 роки» та «Матеріально-технічне забезпечення діяльності Прилуцького районного відділу Управління Служби безпеки України в Чернігівській області на 2023 рік», з яких доповіли головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради, Андрій Бойченко та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Олександр Сивенко.

Також Олександр Сивенко проінформував із питань порядку денного:

- Про утворення тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у новому складі.

- Про затвердження переліку об’єктів енергосервісу у м.Прилуки.

«Про встановлення тарифу на теплову енергію, виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії фізичній особі-підприємцю Ворошиловій Оксані Анатоліївні» доповіла представник фізичної особи-підприємця Валентина Чернякова.

Члени виконавчого комітету заслухали доповідачів від КНП «Прилуцька центральна міська лікарня» і КП «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради та затвердили фінансові плани й звіти за різний звітний період даних підприємств. 

 

Члени виконавчого комітету розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

 

Переглядів:157