Шановні прилучани!

01 листопада 2023

Сьогодні окремі політичні діячі втягнули наше місто в досить непросту історію. Ми не змогли виділити кошти для придбання автомобілів-пікапів для наших захисників.

Ми не змогли підставити плече Прилуцькій районній військовій адміністрації, Чернігівській обласній військовій адміністрації у вирішенні питань захисту критичної інфраструктури нашої області.

А все тому, що окремі депутати блокують прийняття цих рішень.

Сьогодні ми вкотре зібрали голів фракцій для обговорення важливих питань порядку денного сесії, а це:

- розгляд звернень військових про надання фінансової допомоги;

- виплата заробітних плат медичним і педагогічним працівникам;

- фінансування Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи;

- прийняття важливих рішень для стабільного й безперебійного проходження опалювального періоду;

- надання матеріальної допомоги прилучанам і, перш за все, виділення коштів для прилучан-захисників, які отримали поранення. Ми глибоко вивчили, як це питання вирішується в інших містах.

Знову робота комісії була зірвана. Жодне рішення не прийнято.

Не прийшла на засідання команда народного депутата від нашого округу Бориса Приходька, а це політична сила «Наш край»; команда Артема Рожка - це політична партія «Рідний дім»; два депутати від Європейської партії, голова фракції Сергій Ткаченко; і депутати від колишньої партії ОПЗЖ, голова фракції Максим Сумцов.

Разом із тим, хочу подякувати депутатам міської ради від політичних партій “Сила і честь” - голова фракції Олексій Гавриш, "Слуга народу", “За майбутнє” - голова фракції Дмитро Тритяченко, “Батьківщина” - голова фракції Юрій Соларєв, “Європейська солідарність” - голова фракції Сергій Чміль - за свідому й відповідальну громадську позицію, розуміння взятих на себе депутатських зобов'язань, а відтак - готовність вирішувати проблеми міста і його мешканців у ці надскладні для України часи.

Напередодні я зустрічалася з народним депутатом Валерієм Дубілем, який представляє Прилуччину у Верховній Раді.

Валерій Олександрович запевнив у підтримці всіх програм щодо забезпечення наших військових, підтримки поліції, спецслужб, соціальних пакетів, виплати заробітних плат.

Так само вважаю доцільним запросити на сесію міської ради Бориса Приходька та Павла Халімона - народних депутатів, які представляють Чернігівщину й безпосередньо Прилуки у Верховній Раді, для конструктивного політичного діалогу й сприяння в ухваленні рішень, від яких, без перебільшення, залежать людські життя.

Звертаюсь до тих місцевих депутатів, які своїми діями дискредитують усіх прилучан.

Сьогодні не на часі грати в політику.

Пріоритет сьогодні – наближення Перемоги. Допомога нашим військовим, освітянам, медикам, усім тим, хто захищає нашу державу.

Вашій поведінці не може бути виправдань!

 

 

 

 

Переглядів:219