Шановні прилучани!

06 листопада 2023


Усі, хто слідкує за ситуацією в нашій міській раді, знають про ту кризу, яка тривала майже три роки. Її штучно зробили окремі депутати, які прогулювали сесії й свідомо блокували роботу депутатського корпусу. І навіть війна не змінила такого підходу. 

Ситуація стала критичною. Ми не мали можливості надавати фінансову підтримку військовим, не могли фінансувати освіту, медицину. Місто свідомо заганялося в прірву!  

Я як міський голова спільно з командою однодумців у місцевому парламенті  зробили все можливе, аби об‘єднати всіх навколо тих проблем, які постали перед Прилуками. Висловлюю слова вдячності нашому земляку Валерію Дубілю за всебічну підтримку, дякую Анатолію Мирошниченку, який зі своєю командою визначив вирішення проблем міста пріоритетом своєї роботи. “Батьківщина”, “Європейська солідарність”, “Сила і честь”, “За майбутнє”, “Слуга народу” - я вдячна цим політичним силам за нашу єдність. І окремо хочу подякувати за підтримку, мудрість та розсудливість керівнику обласної військової адміністрації Вячеславу Чаусу . 

У той же час окремі політичні діячі переслідують невідомі для мене інтереси й навіть розуміючи, що своїми діями підставляють прилуцьких захисників - хлопців і дівчат, які сьогодні в окопах на передовій, - продовжують перешкоджати роботі місцевого самоврядування. Це команда Бориса Приходька, команди Артема Рожка та Сергія Ткаченка. Вочевидь, для них російські окупанти не такий страшний ворог, як Прилуцька міська рада. Інакше пояснити блокування ініціатив щодо допомоги нашій армії я не можу. А зараз, залишившись у меншості, вони починають брудну інформаційну кампанію проти мене та тих депутатів, які взяли на себе відповідальність за розвиток Прилук.

Дорогі прилучани, я хочу щоб ви не сумнівалися в щирості наших намірів. Я прошу вас допомагати ЗСУ, допомагати волонтерам. А ми як ваші представники обов‘язково розставимо правильні пріоритети: найперше -  усе для Перемоги, усе для фронту. Адже на кону наша свобода!

Слава Україні! Україна Переможе!

Переглядів:110