Робочий тиждень розпочався з апаратної наради

08 січня 2024

 

Міський голова Ольга Попенко провела нараду з заступниками міського голови, начальниками управлінь та відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, Прилуцького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

З питань «Про виконання бюджету Прилуцької міської територіальної громади за 2023 рік» доповіла заступник начальника фінансового управління – начальник бюджетного відділу фінансового управління міської ради Тетяна Костецька.

«Про реалізацію міських цільових програм у 2023 році» інформувала присутніх міський голова Ольга Попенко.

«Про участь міста Прилуки в спільному проєкті ПРООН і Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, що реалізується за фінансової підтримки уряду Японії» проінформував заступник міського голови Олександр Сивенко.

Заступник міського голови Тетяна Пахомова доповіла «Про участь закладів загальної середньої освіти міста у грантових проєктах і програмах, що реалізовані у 2023 році, та здійснення волонтерської діяльності закладами загальної середньої та позашкільної освіти міста Прилуки».

З питання «Про реалізацію заходів з цивільного захисту населення міста Прилуки у 2023 році» проінформував заступник міського голови Сергій Чміль.

Міський голова Ольга Попенко підвела підсумки наради та дала ряд доручень керівникам відповідних служб.

Переглядів:79