Відбулося засідання виконавчого комітету міськради

09 січня 2024

Міський голова Ольга Попенко провела чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого розглянули низку питань порядку денного.

Члени виконавчого комітету заслухали питання «Про роботу комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки у 2023 році», з якого доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Чміль.

Начальник відділу комунальної власності міської ради Тетяна Полив’яна проінформувала з питання «Про внесення змін до договору оренди комунального майна».

З питання «Про влаштування об’єкта благоустрою» доповів начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

З фінансових питань інформувала Тетяна Костецька – заступник начальника фінансового управління – начальник бюджетного відділу.

Члени виконкому заслухали й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалені відповідні рішення виконавчого комітету міської ради.

Переглядів:63