Міський голова провела засідання виконавчого комітету міської ради

11 січня 2024

У сесійній залі міської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, у ході якого розглянули питання «Про встановлення тарифу на послуги з перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування м. Прилуки» та «Про затвердження форми талона», з яких доповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

До речі, напередодні міський голова Ольга Попенко зустрілася із перевізниками - суб’єктами підприємницької діяльності, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м.Прилуки та обговорили з ними дане питання.

Виконавчий комітет своїм рішенням ухвалив установити тариф на послуги з  перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування  м. Прилуки у розмірі  10,00 грн. за одну поїздку та затвердив форму талону для безкоштовного проїзду школярів  із новою номінальною вартістю.

Також в даному рішенні:

1) управління освіти міської ради зобов’язано здійснювати контроль за дотриманням закладами загальної середньої освіти м. Прилуки Порядку забезпечення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування;

2) суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Прилуки, необхідно забезпечити перевезення школярів (без пред’явлення ними талону для обліку пільгового перевезення дітей шкільного віку) за тарифом, вказаним у пункті 1 даного рішення, щодня крім канікулярного періоду, при пред’явленні ними учнівського квитка.

Нові тарифи на послуги з перевезення дітей шкільного віку на міських автобусних маршрутах загального користування  м. Прилуки ввести в дію з моменту оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Прилуцької міської ради.

 

Переглядів:94