«ЗАХИСНИК УКРАЇНИ — ГЕРОЙ ПРИЛУЦЬКОЇ ГРОМАДИ» - депутати затвердили Почесну відзнаку загиблим Героям

26 січня 2024


26 січня відбулася сорок дев’ята (позачергова) сесія міської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради із 34 обраних.
У ході пленарного засідання депутати розглянули міські цільові Програми  “Територіальна оборона м.Прилуки на 2022-2024 роки” зі змінами та “Підтримка Збройних Сил України на 2024 рік”.

Депутати своїм рішенням виділили кошти на реалізацію заходів міських цільових Програм в підтримку ЗСУ й внесли  зміни бюджетних призначень та виділення коштів бюджету міської територіальної громади.

З метою вшанування пам'яті мешканців Прилуцької міської територіальної громади, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь у забезпеченні заходів національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації проти України, враховуючи рішення робочої групи щодо встановлення відзнаки героїчно загиблим прилучанам та протокол зустрічі міського голови  із родинами загиблих Героїв  міська рада своїм рішенням затвердила Почесну відзнаку Прилуцької міської ради “ЗАХИСНИК УКРАЇНИ — ГЕРОЙ ПРИЛУЦЬКОЇ ГРОМАДИ” та затвердила Положення про дану відзнаку.

Переглядів:62