Запрошуємо громадські організації та мешканців громад до співпраці!

15 лютого 2024

Успішне відновлення України неможливе без участі громадських організацій та мешканців громад, які прагнуть долучитися до цього процесу. Щонайменше 80% громадських і благодійних організацій готові підтримувати ініціативи з відбудови рідної країни (дані опитувань КМІС). Агенція відновлення та розвитку спільно з партнерами вже реалізує низку проєктів, спрямованих на планування відновлення та розвитку територіальних громад.

🤝За підтримки UNDP в Україні та фінансування МЗС Данії ми розпочинаємо новий етап цієї важливої роботи. Мета – максимальне залучення місцевих громадських організацій та мешканців до розробки документів із планування відновлення та розвитку в їх громадах.

🗓️ В рамках проєкту передбачено:

🔰проведення воркшопів та тренінгів для посилення спроможності та участі в процесі відновлення ОГС та місцевих мешканців;

🔰створення платформи налагодження співпраці ОМС, місцевих ОГС та мешканців навколо розробки планів відновлення та розвитку громад;

🔰збір та аналіз даних щодо проблем участі громадськості та їх вирішення через ОГС;

🔰проведення форумів для визначення пріоритетів відновлення і розвитку та збору пропозицій до стратегічних

документів громад.

🏡У проєкті беруть участь 10 громад з різних регіонів України, різні за розміром та відмінним впливом обставин, якого вони зазнали внаслідок повномасштабної збройної атаки агресора:

🔰Нововолинська територіальна громада (Волинська область)

🔰Білоцерківська (Київська область)

🔰Вижницька територіальна громада (Чернівецька область)

🔰Куяльницька територіальна громада (Одеська область)

🔰Хмелівська територіальна громада (Сумська область)

🔰Прилуцька територіальна громада (Чернігівська область)

🔰Охтирська територіальна громада (Сумська область)

🔰Богодухівська, Валківська територіальні громади (Харківська область)

🔰 Чернеччинська територіальна громада (Дніпропетровська область)

Запрошуємо представників місцевих ОГС, благодійних організацій, волонтерських рухів і небайдужих місцевих мешканців до спільної реалізації проєкту «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення»

📝Для участі просимо заповнити реєстраційну форму за цим посиланням:

https://forms.gle/dXc6YGqeUzaqyby47. Після реєстрації ви отримаєте детальну інформацію щодо заходів, які заплановані в рамках проєкту у вашій громаді. Станьте автором змін і долучіться до планування розвитку своєї громади!

Проєкт «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення» впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Переглядів:71