Засідання клубу «The best English teachers»

06 березня 2024

 

5 березня 2024 року вчителі іноземної мови зібралися на засідання клубу «The best English teachers», у ході якого відбувся семінар-практикум «Особливості викладання іноземної мови в 7 класі».

Консультант Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніна Лобода наголосила, що в цьому навчальному році НУШ закінчує роботу в адаптаційному циклі, а з нового навчального року розпочинається цикл базового предметного навчання.  А це значить, що вимоги до обов’язкових результатів навчання учнів у мовно-літературній (іншомовній) галузі та орієнтири для оцінювання  вагоміші та складніші.

Прилуцький  заклад  загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів №7 (ліцей №7) бере участь у пілотному проєкті з апробації освітніх програм з реалізації Державного стандарту Нової української школи. Педагоги цього закладу працюють в 7 класі за програмами НУШ. Саме тому  своїми надбаннями роботи із семикласниками поділилися  вчителі  Вікторія Каліш і Роксолана Радченко. Вони розповіли, як втілюють в практику виконання програми, за якими підручниками навчають учнів, які посібники використовують, як на практиці працюють з мультимедійним комплексом, які застосунки та платформи мають місце під час проведення уроків.

 Антоніна Логінова, вчитель іноземної мови Прилуцького ліцею №14, презентувала цілий ряд платформ, які активно використовує в своїй роботі.

Відрадно, що педагоги міста могли побачити, як на практиці працювати з тією чи іншою платформою чи застосунком.

Переглядів:43