Забезпечення участі громадян у процесі відновлення

05 березня 2024

Налагодження співпраці ОМС з місцевими громадськими організаціями та мешканцями Прилук навколо розробки плану відновлення та розвитку громади такою була мета зустрічі фахівчині Агенції відновлення та розвитку Ольги Одарич з посадовцями міської ради та активними представниками громадських формувань, яка відбулась 4 березня у сесійній залі міської ради.

Наше місто бере участь у проєкті “Забезпечення участі громадян у процесі відновлення”, який впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні  «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Команда Агенції відновлення та розвитку готова допомогти в організації необхідного навчання для прилучан та поділитися досвідом успішних практик інших громад.

 

У рамках проєкту передбачено:

  • проведення воркшопів та тренінгів для посилення спроможності та участі в процесі відновлення ОГС та місцевих мешканців;

  • створення платформи налагодження співпраці ОМС, місцевих ОГС та мешканців навколо розробки планів відновлення та розвитку громад;

  • збір та аналіз даних щодо проблем участі громадськості та їх вирішення через ОГС;

  • проведення форумів для визначення пріоритетів відновлення і розвитку та збору пропозицій до стратегічних документів громад.

 

 
 
Переглядів:73