Відбулася зустріч із письменницею - Іриною Вазерцевою (Лукаш)

22 березня 2024

21 березня, у Всесвітній день поезії, коли проходять поетичні марафони та діалоги між поетами та читачами у міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти відбулася зустріч з письменницею з Конотопа Іриною Вазерцевою (Лукаш). Пані Ірина відома читаючій аудиторії більше як сатирик, хоча і має в доробку ліричні і патріотичні твори у віршах і прозі.


Творчий шлях розпочався із популяризації своєї творчості в соціальних мережах і саме за кошт своїх поціновувачів вийшла друком перша книга «Нерідна». За чотири роки письменниця видала п'ять книг, чим, перш за все, завдячує своїм читачам.

Ірина Вазерцева відома волонтерка і це їй на славу вдається. Про волонтерську діяльність, творчі пошуки, сюжети до творів, професійне вдосконалення, літературну критику і власні погляди на літературний процес ішлося на зустрічі в книгозбірні.

Шанувальники творчості, друзі, знайомі та користувачі бібліотеки із задоволенням придбали книги авторки, яких, на жаль, усім не вистачило.

Окремим сюрпризом для гості стало прочитання її байок та гуморесок керівником народного аматорського театру «Рампа» Заслуженим працівником культури України Анатолієм Кизимом.

Людмила Зубко, директорка закладу, подякувала гості за приїзд і висловила власні враження про творчість пані Ірини.

Письменниця подарувала бібліотеці декілька книг, тому запрошуємо всіх охочих до читання.

Переглядів:30