Засідання робочої групи з громадської безпеки та відновлення

26 березня 2024

25 березня члени робочої групи з громадської безпеки та відновлення, яка підтримується UNDP в Україні, розглянули низку нагальних питань, які стосуються поточної безпекової ситуації громади, діяльності Прилуцького бюро правничої допомоги, поводження з побутовими відходами та реалізації  грантових проєктів.

         Додатково в частині безпекової ситуації розглянуто питання функціонування міської системи відеоспостереження та пожежної безпеки в природних екосистемах навесні та влітку.

         З питаннями надання безоплатної правничої допомоги та послугами Прилуцького бюро правничої допомоги присутніх ознайомив представник бюро Дмитро Диміч.

         Також на засіданні презентовано: грантовий проєкт зі створення класу безпеки, який з березня функціонує у Прилуцькому закладі середньої освіти І-ІІІ ступенів  №6 (ліцей №6) Прилуцької міської ради; результати участі колективу Прилуцького ліцею №5 ім. В. А. Затолокіна у проєктах «Підготовка шкіл до соціальної згуртованості» та «Безпечні школи в північній Україні», які впроваджуються за підтримки донорських організацій.

         Діяльність робочої групи з громадської безпеки та відновлення здійснюється за сприяння  Програми  розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Головний спеціаліст з інвестиційної

діяльності міської ради Олена Канавець

 

Переглядів:38