Чернігівців запрошують на військову службу за контрактом у морську піхоту

15 квітня 2024

Наразі в підрозділах морської піхоти актуальними є майже сотня вакансій. Серед них як бойові, так і цивільні професії. Зокрема, потрібні стрільці, кулеметники, гранатометники, навідники, снайпери, розвідники, вогнеметники, командири різних спеціалізацій тощо. Також роботу пропонують кухарям, діловодам, бухгалтерам, медикам, електрикам, водіям, електрогазозварникам, токарям.

Про це йшлося під час робочої зустрічі фахівців служби зайнятості з представниками Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України капітаном Сергієм Шипіциним та сержантом Ольгою Нестереук.

 «Служба в лавах морської піхоти хоч і нелегка, але почесна», – каже Сергій Шипіцин. - Запрошуємо як чоловіків, так і жінок, віком від 18 до 45 років, які за морально-діловими якостями та станом здоров’я відповідають певним вимогам».

Для безробітних громадян військова служба є альтернативою безробіттю. Адже військовослужбовцям гарантується достойна заробітна плата (25-125 тис. грн. залежно від вислуги років, військового звання, періоду виконання бойових завдань), додаткові виплати залежно від умов служби (наприклад, компенсація за найм житла), безоплатна меддопомога. Також передбачено речове забезпечення та безкоштовне харчування. Служба в підрозділах морської піхоти дає можливість кар’єрного зросту та надання соціального і правового захисту сім’ям військовослужбовців.

За словами капітана Сергія Шипіцина, перед підписанням контракту людина самостійно обирає підрозділ і посаду, зважаючи на цивільний фах, професійний досвід та бажання. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка. Навчання проходить як на території України, так і за кордоном.

Якщо ви, готові долучитися до лав морської піхоти та захищати свою Батьківщину, звертайтеся до відділу рекрутингу Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40) та Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Мацієвського, 14) або за тел. (0462)976282 та (0462)976283 відповідно.

Чернігівський обласний центр зайнятості

Переглядів:24