ОБЛАСНА ВИСТАВКА-КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «ЗОРЯНІ ШЛЯХИ ЧЕРНІГІВЩИНИ»

30 квітня 2024

У березні-квітні 2024 року вихованці Прилуцького Центру науково-технічної творчості молоді взяли участь у обласній виставці-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини», яка була організована і проведена Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

У напрямку «Технічні моделі» представлені експонати вражають точністю виготовлення деталей, складністю, функціональністю, оригінальністю та майстерністю виконання. Для створення моделей використовувалися різноманітні матеріали, такі як пластик, пінопласт, метал, дерево, папір, тощо. Учасники виставки-конкурсу з неймовірною точністю відтворили моделі літаків, гелікоптерів, ракет, планерів. Деякі роботи мають рухомі частини, сонячні панелі, створені за своїм власним дизайном. Якість робіт свідчить про серйозний підхід юних творців до своєї справи та високий рівень технічного мислення, конструкторських здібностей.

Дитячі роботи напрямку «Технічний дизайн» майстерно виконані, оригінальні, охайні та естетично оформлені, демонструють політ дитячої фантазії та творчі здібності, вміння використовувати різні матеріали та техніки.

Вихованці Прилуцького ЦНТТМ вибороли:

  • Кирил Компанець, ІІ місце за модель метального планеру «Малюк», напрямок «Технічні моделі», молодша вікова категорія;
  • Євгеній Карпенко, ІІІ місце за модель радіокерованого електропланеру «970», напрямок «Технічні моделі», середня вікова категорія;
  • Іван Вихор, ІІІ місце за модель ракети «Циклон 4М», напрямок «Технічні моделі», старша вікова категорія;
  • Іван Вихор, І місце за модель зорельоту «Z-X-3», напрямок «Технічний дизайн», старша вікова категорія;
  • Тарас Дживага, ІІ місце за модель гелікоптера, напрямок «Технічний дизайн», старша вікова категорія;
  • Тарас Дживага ІІІ місце за модель літака, напрямок «Технічний дизайн», старша вікова категорія.
Переглядів:55