Помер депутат Прилуцької міської ради Василь Васильович Рябоконь

04 травня 2024

 

Життя кожної людини індивідуальне, неповторне та, на жаль, дуже швидкоплинне, і треба прожити його достойно, щоб залишити після себе світлу пам’ять та слова вдячності. Саме такою людиною був Василь Васильович Рябоконь. 

Василь Васильович Рябоконь народився в звичайній селянській родині  7 травня 1950 року в мальовничому селі Рудівка, Прилуцького району Чернігівської області, де закінчив місцеву середню школу. Із раннього дитинства і протягом всього життя його постійним супутником була праця, праця з людьми і для людей.

Закінчивши технікум, та отримавши середню технічну освіту, Василь Васильович розпочав трудову діяльність у м. Прилуки на меблевому комбінаті, де пропрацював більшу частину свого життя, потім був призначений головою Прилуцької споживчої спілки.

Більше 40 років життя В.В. Рябоконь був відповідальним висококваліфікованим працівником та умілим керівником, постійно працював над розвитком довіреної йому організації. Користувався авторитетом серед колег та мав високий авторитет у місті. Завжди був готовий прийти на допомогу та підтримку тим, хто її потребував.

Понад 10 останніх років життя перебував на пенсії, але так само активно працював, захоплювався бджільництвом, риболовлею та грибництвом.

Зрозумівши, які складні часи настали для держави, та прагнучи зробити свій внесок в розвиток рідного краю, в 2020 році Василь Васильович прийняв рішення балотуватись в депутати Прилуцької міської ради. Протягом 3,5 років депутатської діяльності, одночасно був членом  постійної депутатської комісії з гуманітарних питань та з висоти великого життєвого та трудового досвіду, завжди мав ініціативи та поради, як покращити діяльність тієї, чи іншої галузі, як зробити її більш продуктивною.

3 травня 2024 року життя Василя Васильовича Рябоконя раптово обірвалося, що стало великою втратою для його рідних, близьких та всіх тих, хто знав та поважав цю людину з великої літери.

Василь Васильович завжди залишиться в пам’яті, як чудова, добра і чуйна людина, та буде вічно жити в спогадах людей.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!

Переглядів:35