Працює персональна виставка «Кольорові мрії»

09 травня 2024

9 травня на юнацькому відділі  міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти відбулось відкриття персональної виставки вихованки Прилуцької школи мистецтв Аріни Сушко «Кольорові мрії».


Юна художниця третій рік навчається на відділенні образотворчого мистецтва й уже має чимало перемог у мистецьких конкурсах різного рівня. На виставці представлені роботи, які зайняли перші місця в обласному конкурсі «Подих віків», Всеукраїнському конкурсі «Єднаймося, брати мої» та ін. Серед презентованих робіт є ті, що брали участь в міжнародному аукціоні дитячих робіт українських дітей «Малюють діти незламну Україну» в Лондоні. Серед чисельних робіт на Аукціоні була продана і робота Аріни Сушко. Виручені кошти організатори аукціону спрямовують на підтримку мистецьких шкіл України. Так Прилуцька школа мистецтв отримала рамки для експонування робіт.


Про творчі здібності дівчинки розповіла її вчитель Галина Єфременко.
Аріна навчається і на музичному відділенні Школи по класу віолончель. Про це розповіла її мама Ірина Володимирівна, яка також працює в цьому закладі.
Присутні мали змогу прослухати декілька музичних творів у виконанні Аріни.

Талановиту вихованку прийшла привітати директорка Школи мистецтв Наталія Ярошенко. Прилуцький художник Євген Постульга відзначив мистецькі здібності дівчинки та вдале використання палітри кольорів.
Директорка книгозбірні Людмила Іванівна Зубко привітала юну мисткиню з відкриттям першої персональної виставки та вручила диплом за активну участь в культурному житті міста.

Переглядів:23