XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024 10 років українського опору збройній агресії рф»

14 травня 2024

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проводиться Конкурс Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення (основний організатор) разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» та Українською асоціацією підтримки творчої молоді (далі – Організатори).

У цьому році, уже вдруге, Конкурс направлений на привернення уваги до порушення прав українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

Основна мета Конкурсу – розвинути морально-етичні якості дітей, сформувати у дітей і підлітків позитивний образ права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; всебічна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння її самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності в умовах визвольної боротьби Українського народу.

Учасником Конкурсу може стати кожен учень закладу загальної середньої освіти України та школярі-громадяни України, що постійно або тимчасово проживають за межами України віком до 18 років.

Прийом конкурсних робіт здійснюється до 20 травня 2024 року включно.

Оголошення переможців, нагородження переможців, підведення підсумків Конкурсу планується до 30 червня 2024 року.

На Конкурс подаються автентичні особисто підготовлені конкурсні роботи учнів та учнівських колективів. Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу.

Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4, А3.

Участь у Конкурсі безкоштовна.

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення: https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter

#МоїПрава2024

[email protected] 

Переглядів:53