Підсумки чемпіонату України з легкої атлетики

16 травня 2024

11 – 12 травня 2024 року в Житомирі пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат 2011-2012 р.н. (чотириборство).

У змаганнях прийняли участь 116 спортсменів з 12 областей України. В змаганнях приймали участь і вихованці відділення легкої атлетики Прилуцької ДЮСШ Мамайсуров Прохор та Лащенко Іван.

За результатами особистого заліку Мамайсуров Прохор здобув перемогу в легкоатлетичному 4-х борвстві, підготував спортсмена тренер-викладач з легкої атлетики Мачульний Є. В., а Лащенко Іван посів 13 місце з 49 спортсменів (тр. Салівон Р. П.).

Хочеться відмітити що збірна команда Чернігівської області в загально-командному заліку посіла 2 місце, вітаємо всіх тренерів та спортсменів які внесли свій вагомий вклад в командну боротьбу.

Дякуємо нашим ЗАХИСНИКАМ за змогу проводити та приймати участь в спортивно-масових заходах на рівні міст, областей та України.

Дякуємо адміністрації Прилуцької ДЮСШ та міській владі, депутатському корпусу за фінансову підтримку та змогу змагатися на офіційних змаганнях за рахунок місцевого буджету.

 
Переглядів:33