Засідання робочої групи з громадської безпеки та відновлення

21 травня 2024

20 травня члени робочої групи з громадської безпеки та відновлення, яка підтримується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні, розглянули ряд  питань, які стосуються поточної безпекової ситуації Прилуцької громади, розробки стратегічних документів, освітніх заходів щодо безпеки життєдіяльності, грантових проєктів.


На засіданні презентовані три спільні проєкти закладів освіти, соціальної сфери та локальних громадських організацій, що цього року будуть реалізовуватися   за підтримки UNDP та адміністрування ІСАР Єднання: «Безпека своїми руками «Ніхто, крім нас», «Інклюзивна майстерня для дітей і молоді з інвалідністю», «Створення науково-дослідної STEM-лабораторії «Я-дослідник» на базі Прилуцького ліцею №5  Прилуцької міської ради».

Про впровадження ініціатив та досвід участі у інноваційній програмі  для молоді UPSHIFT за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)  ознайомили присутніх студенти  Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. І.Франка. Також на заході анонсовано презентацію-відкриття реалізованого грантового проєкту «STEMолодь» командою Прилуцького технічного фахового коледжу.

Діяльність робочої групи з громадської безпеки та відновлення здійснюється за сприяння  Програми  розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Головний спеціаліст з інвестиційної діяльності міської ради Олена Канавець

Переглядів:58